Snart öppnar BB Sophia

BB Sophia öppnar sina dörrar den 3 mars

 

På BB Sophia i centrala Stockholm räknar man nu ner inför den stundande premiären. Enligt dem själva är allt klart för uppstart och alla längtar efter att få komma igång. Den officiella invigningen är måndag 3 mars klockan 10 och BB Sophia kan då ta emot och förhoppningsvis föds den första bebisen redan första dagen.

”Vår största önskan på BB Sophia är att göra er delaktiga och närvarande i allt som sker under er vistelse här. När ni åker hem vill vi att ni ska känna att det här är kanske den tuffaste upplevelsen i livet men ändå det bästa som hänt. Och att ni känner ni er stolta och glada över den ”nya familj” ni blivit här hos oss på BB Sophia”, kan vi läsa på BB Sophias nya hemsida.

Uppstarten av en ny förlossning i Stockholm har medfört en stor rockad bland Barnmorskor i Stockholm. Då BB Sophia självklart anställt mängder med Barnmorskor har andra enheter förlorat detsamma vilket medfört att de också blivit tvungna till rekrytering. Förutom en hel del bekymmersamma personalansvariga så har denna nya arbetsplats medfört en generell höjning av lön för de som vågat och kunnat byta arbetsgivare under 2014 i Stockholm. Även de som valt att stanna hos sin nuvarande arbetsgivare har snappat upp det nya ”löneläget” vilket medfört till diskussioner och lönesamtal på förlossningar runt om i framförallt Stockholm.

Hur har öppnandet av BB Sophia drabbat dig?

Maila gärna oss om ni har något att berätta eller tankar kring detta. Det går även bra att kommentera nedan.

Är du nyfiken att arbeta på BB Sophia så kan en genväg till anställning vara att jobba extra där. Vår partner FirstMed i NGS Group och BB Sophia har skrivit ett ramavtal avseende bemanningstjänster till detta nya BB i centrala Stockholm. NGS Group kommer att bistå med tjänster så som barnmorskor, specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor när behov uppstår för BB Sophia. Läs mer här >>

 

red@sskwebben.se

Skriv din kommentar