Sjuksköterskejobb - Supportsjuksköterska inom bland annat MS

Sjuksköterskejobb

Hitta ditt nya Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se. Här hittar du lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården från hela Skandinavien och det publiceras ofta nya lediga jobb. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta seriösa arbetsgivare och visar därför endast sjuksköterskejobb från våra egna partners som vi träffar ofta och har långa samarbetsavtal med. Glöm inte bli medlem i nätverket också!

Detaljer om Sjuksköterskejobbet

Attention! This job posting is 1773 days old and might be already filled.

Sjuksköterskejobb – Supportsjuksköterska inom bland annat MS

Ashfield Nordic AB
Ort Hela landet, Sweden
Postat 3 juni 2016
Yrkeskategori Sjuksköterska
Omfattning Uppdrag

Mer om detta Sjuksköterskejobb

Ashfield – We’ll make it happen

Vi söker flera sjuksköterskor till spännande konsultuppdrag med start efter sommaren.

Vi söker personer som är intresserade av uppdrag som supportsjuksköterska inom bland annat MS, men även andra områden. Vi söker folk över hela landet.

Du är resultatorienterad, driven och kan genomföra uppdrag på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du kan arbeta självständigt med sedvanlig sjuksköterskeuppgifter såsom infusioner och injektioner, men även ha god förståelse av projektledning och kvalitetssäkring. Du är en god kommunikatör samt har god samarbetsförmåga för att kunna samarbeta både internt och externt. Det är en merit om du har goda kunskaper i engelska, både muntligen såväl som skriftligen.

Är du den vi söker? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida www.ashfieldhealthcare.com

Vill du veta mer om detta uppdrag är du välkommen att kontakta Michael Arvidsson

via e-post michael.arvidsson@ashfieldhealthcare.com eller mob: 070-466 31 09

Ashfield Nordic AB , före detta Pharmexx, är Nordens ledande konsultföretag med uthyrning av konsulter inom försäljning och marknadsföring i Life Science-sektorn. Vi ägs av det internationella företaget United Drug och ingår i Divisionen Ashfield Commercial & Clinical med verksamhet i 22 länder och fler än 5.500 medarbetare.

Ashfield Nordic AB

Luntmakargatan 66, 5 vån, 113 51 Stockholm

T +46 8 614 34 00 F +46 8 678 40 19


ladda upp fil … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Har ni inget CV eller önskar bli kontaktad först så bifogar ni inte detta såklart. Detta mail går direkt till ansvarig rekryterare på företaget som lagt ut annonsen.
Fyll i siffrorna som du ser dem på bilden. (ex. 234567 456) Detta är för att undvika skräppost. Tack!

Saknas era Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se? Nå ut med era lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården till Sjuksköterskor i hela Skandinavien. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta sjuksköterskor till våra partners. Kontakta oss för en offert via annons@sskwebben.se. Vi mailar er en offert och kommer inte störa er via telefon.