Sjuksköterskejobb - Sjuksköterskor till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Sjuksköterskejobb

Hitta ditt nya Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se. Här hittar du lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården från hela Skandinavien och det publiceras ofta nya lediga jobb. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta seriösa arbetsgivare och visar därför endast sjuksköterskejobb från våra egna partners som vi träffar ofta och har långa samarbetsavtal med. Glöm inte bli medlem i nätverket också!

Detaljer om Sjuksköterskejobbet

Attention! This job posting is 1586 days old and might be already filled.

Sjuksköterskejobb – Sjuksköterskor till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Danderyds Sjukhus AB
Ort Stockholm, Sweden
Postat 7 december 2016
Yrkeskategori Sjuksköterska
Omfattning Heltid

Mer om detta Sjuksköterskejobb

Sjuksköterskor till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

 

Fascineras du av människans återhämtningsförmåga? Tycker du att det är stimulerande att arbeta i team? Berikas du av att arbeta utifrån ett holistiskt synsätt och kunna följa upp resultatet av omvårdnaden du initierat? Ja, då har du hittat rätt!

Hos oss rehabiliterar vi patienter med medelsvår till mycket svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma. Vi arbetar i interdisciplinära team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt planerar rehabiliteringen. Målet med slutenvårdsperioden är att patienten uppnår optimal självständighet i vardagen och möjliggöra återgång till lämplig boendeform med eller utan stöd. Endast planerade intag av nya patienter, överbeläggningar förkommer inte.

För dig som är nyutexaminerad finns möjlighet till introduktionsår via Danderyds Sjukhus AB. Är du forskningsintresserad eller har intresse av att ta magisterexamen finns möjlighet till forskning och projektarbete på kliniken.

Vi erbjuder 3 veckors handledd introduktion och därefter fortsatt fadderskap av erfaren kollega. För vidare utveckling erbjuder vi även internutbildningar i praktiska rehabiliteringsmoment och bemötande, webbkurser, Diplomkurs i Hjärnskaderehabilitering samt kurs i Neurokirugisk omvårdnad.

 

Arbetsuppgifter:

Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter bedrivs en rehabiliterande omvårdnad. Det innebär att i omvårdnadssituationen ständigt sträva mot ökad självständighet hos patienten, att tillsammans med teamet planera lämpliga åtgärder utifrån patientens mål, att använda sig av teamgemensamma strategier och utvärdera effekten.

Det patientnära omvårdnadsarbetet innebär allt från avancerad medicinsk vård t ex patienter med trakeostomi, till reorienterande strategier för patienter med kognitiva svårigheter och omvårdnadsspecifik undervisning inför utskrivning.

I teamet har du en samordnande funktion – ser till att den dagliga planeringen fungerar smidigt utifrån patientens behov.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning eller vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdarbete med inriktning hjärnskaderehabilitering, stroke, neurologi, neurokirurgi eller psykiatri är meriterande.

 

Personliga egenskaper:

Vår största framgångsfaktor är vårt teamarbete. Tillsammans är vi många olika professioner där patienten naturligt är en del av teamet. Därför ser vi det som en stor fördel att du är lyhörd och tycker om att samarbeta. Det är också viktigt att vara strukturerad och kunna prioritera sin arbetsdag.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Eva Kedvik tel:08-123 555 37, 070-089 12 24 Enhetschef Elisabeth Wahlberg tel:08-123 575 17, 070-484 46 17 Enhetschef Peter Nilsson tel:08-123 555 38, 070- 484 65 12

 

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Fackexpedition tel:08-123 570 70

 

Övrig information

Ansökan via vår hemsida: www.ds.se/jobb

 

Anställning sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!


ladda upp fil … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Har ni inget CV eller önskar bli kontaktad först så bifogar ni inte detta såklart. Detta mail går direkt till ansvarig rekryterare på företaget som lagt ut annonsen.
Fyll i siffrorna som du ser dem på bilden. (ex. 234567 456) Detta är för att undvika skräppost. Tack!

Saknas era Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se? Nå ut med era lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården till Sjuksköterskor i hela Skandinavien. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta sjuksköterskor till våra partners. Kontakta oss för en offert via annons@sskwebben.se. Vi mailar er en offert och kommer inte störa er via telefon.