Sjuksköterskejobb - Sjuksköterska till spännande konsultuppdrag

Sjuksköterskejobb

Hitta ditt nya Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se. Här hittar du lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården från hela Skandinavien och det publiceras ofta nya lediga jobb. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta seriösa arbetsgivare och visar därför endast sjuksköterskejobb från våra egna partners som vi träffar ofta och har långa samarbetsavtal med. Glöm inte bli medlem i nätverket också!

Detaljer om Sjuksköterskejobbet

Attention! This job posting is 1815 days old and might be already filled.

Sjuksköterskejobb – Sjuksköterska till spännande konsultuppdrag

Ashfield Nordic AB
Ort Stockholm, Sweden
Postat 22 april 2016
Yrkeskategori Sjuksköterska
Omfattning Uppdrag

Mer om detta Sjuksköterskejobb

Ashfield – We’ll make it happen

Vi söker en sjuksköterska till spännande konsultuppdrag med start under närmaste månaden. Vi söker personer som är intresserade av att arbeta och driva kvalitetsprojekt inom sjukvården samt också kan utföra infusions och injektionsbehandlingar till patienter. Arbetet är primär 50%, men kommer att öka över tid. Du är resultatorienterad, driven och kan genomföra uppdrag på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du är en god kommunikatör, har god förståelse om den svenska sjukvården och god samarbetsförmåga för att kunna samarbeta både internt och externt. Har du tidigare erfarenhet av arbete med kvalitetsprojekt inom vården samt är väl förtrogen med infusionsbehandlingar är det en merit. Är du den vi söker? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida http://www.ashfieldhealthcare.com www.ashfieldhealthcare.com Vill du veta mer om detta uppdrag är du välkommen att kontakta Niklas Eriksson via e-post niklas.eriksson@ashfieldhealthcare.com niklas.eriksson@ashfieldhealthcare.com eller mob: 070-466 31 09 Ashfield Nordic AB , före detta Pharmexx, är Nordens ledande konsultföretag med uthyrning av konsulter inom försäljning och marknadsföring i Life Science-sektorn. Vi ägs av det internationella företaget United Drug och ingår i Divisionen Ashfield Commercial ; Clinical med verksamhet i 22 länder och fler än 5.500 medarbetare. Ashfield Nordic AB Luntmakargatan 66, 5 vån, 113 51 Stockholm

 


ladda upp fil … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Har ni inget CV eller önskar bli kontaktad först så bifogar ni inte detta såklart. Detta mail går direkt till ansvarig rekryterare på företaget som lagt ut annonsen.
Fyll i siffrorna som du ser dem på bilden. (ex. 234567 456) Detta är för att undvika skräppost. Tack!

Saknas era Sjuksköterskejobb hos oss på SskWebben.se? Nå ut med era lediga sjuksköterskejobb och uppdrag inom vården till Sjuksköterskor i hela Skandinavien. Vi på Sveriges nätverk av Sjuksköterskor tar stort ansvar för att hitta sjuksköterskor till våra partners. Kontakta oss för en offert via annons@sskwebben.se. Vi mailar er en offert och kommer inte störa er via telefon.