Sjuksköterskor från SskWebben testar produkterSskWebben testar 300

Oberoende och objektiva tester av produkter för Sjuksköterskor. Varje test är utfört av en Leg.Sjuksköterska och medlem på SskWebben. Syftet är att ge tips och råd till medlemmar gällande produkter som med fördel används av Sjuksköterskor.

 

Sjuksköterska testar just nu!

Arbetsskor (Redovisas snart)

 

Sjuksköterskor har testat nedanstående

Klicka på bilden för mer information om produkt samt möjlighet att kommentera. Du kan också klicka på rubriken för samtliga test i den kategorin.

Arbetsskor

JOBI sandal

 

Skechers Womens Ace

 

JOBI sportsandal

Kläder
Prylar

 

 

Vill du som medlem och Sjuksköterska testa artiklar?

Gör en intresseanmälan till info@sskwebben.se. Skriv gärna lite om dig själv och varför just du passar bra som testperson.

Produkterna i testerna är valda av SskWebben och testas på begäran av SskWebben.se. Företagen eller butikerna bakom produkterna är ej delaktiga i bedömning eller val av produkt.

 

Om våra test

Varje produkt är vald av SskWebben i samråd med en sjuksköterska. Produkten ifråga skall testas av minst 1 sjuksköterska och vid minst 3 arbetspass på 8 timmar, totalt minst 24 timmar. Testpersonen skall ha vana av produkten samt erfarenhet av att ha använt provat liknande produkter tidigare. I de fall vi rekommenderar en produkt råder inget tvivel från testpersonen om att just produkten ifråga lämpar sig för sjuksköterskearbete. Självklart skall man ha i åtanke att åsikter är individuella. Åsikter kring våra testade och rekommenderade produkter mottages tacksamt på red@sskwebben.se eller 08-611 05 05.

Inom snar framtid kommer skor, stetoskop, sjuksköterskeklockor, stödstrumpor mm att testas.

 

Skriv din kommentar