”En viktig faktor för att kunna växa i sin profession som sjuksköterska är att utbyta erfarenhet och diskutera viktiga frågor med sina kollegor. SskWebben är ett bra forum där sjuksköterskor kan knyta kontakt med varandra och få möjlighet att stärka sitt nätverk. Eftersom vi på Vårdassistans har som mål att alltid arbeta med de bästa bemanningssjuksköterskorna ser vi mycket positivt på samarbetet med SskWebben. 

Åsa Sönnerfors Aleman Leg. Sjuksköterska
vVD Vårdassistans Sjuksköterskebemanning

 

Attendo ser mycket positivt på SskWebben som initiativtagare för sjuksköterskorVi ser mycket positivt på att sjuksköterskor som yrkesgrupp nu har tillgång till det nätverk och utbyte av erfarenhet som SSK-webben möjliggör. Att lyckas rekrytera de bästa sjuksköterskorna är en nyckelfråga för oss och vår förhoppning  är att samarbetet med SSK-webben ska leda till att fler sjuksköterskor vill utvecklas inom äldreomsorgen och Attendo

Jasmine Henricson Angelovski, HR- Specialist
Attendo AB

För mig som sjuksköterska och barnmorskestudent är SskWebben.se en inspirationskälla samt en oerhörd bank av kunskap och erfarenhet. Inne i nätverket får man svar på frågor, tips och vägledning kring det mesta rörande mitt yrke. Exempelvis så har jag fått väldigt mycket tips och hjälp av redan färdigutbildade barnmorskor.

Gabriella Bader, Leg.Sjuksköterska
Barnmorskestudent, Karolinska Institutet

SskWebben.se är en fantastisk möjlighet för mig som sjuksköterska att kunna diskutera, utbyta erfarenhet och kunskap med kollegor inom alla yrkesområden runt om i Sverige. Bli medlem du också!

Veronica Halléus, Leg.Sjuksköterska
SUS Lund

Anhöriga som släpper ut sin ångest och oro på dig, läkare som underskattar dina kunskaper, arbetstider som sliter på relationer.. Ibland är det skönt att veta att det finns någonstans att vända sig när man behöver lite ”pepp-talk” av andra som vet hur det kan vara! ”We stand alone together”

Stephanie Hanna, Leg.Sjuksköterska
Karolinska, Huddinge

[quote]Vi på Vårdväskan.se ser det fantastiska med ett nätverk bara för sjuksköterskor, precis som SskWebben.se är!  Vi vill såklart inte vara sena med att engagera oss i deras satsning. Trots våra helt olika affärsområden så har vi båda sjuksköterskor som målgrupp och strävar efter att lyfta fram yrkeskategorin och tillgodose deras yrkesmässiga behov. Med glädje går vi nu samman i ett samarbete.

Sofi & Phillip
Vårdväskan.se

Vill du som medlem, kund eller partner skriva en kort kommentar/ referens om SskWebben så blir vi självklart jätteglada!
Maila den till info@sskwebben.se. Gärna ihop med en bild på minst 48×48 filtyp .jpg, .psd, .eps eller .png. (större gör inget)