Tillsammans utvecklar vi SskWebben!

 

Du söker kontakt med en Sjuksköterska. Vart finns han/ hon?

Vi kan nog alla enas om att ett oberoende media, nätverk och sida endast för Sjuksköterskor är positivt för yrkesgruppen. Framförallt för att främja Sjuksköterskors yrkesmedvetenhet och erkännande. Via SskWebben håller du som Sjuksköterska kontakt med kursare och kollegor på din nuvarande arbetsplats. Du skapar kontakter med kollegor över hela Skandinavien och kan ta del av andras erfarenheter, kunskaper och rutiner samtidigt som du delar med dig av dina egna. Via forumet skapar vi en tidlös kunskapsbank av information endast för och från Sjuksköterskor.

Arbetsgivare och utbildningsinstanser har svårt att finna personal för heltidstjänster, utbildningar och semestertider då det idag endast finns media med en viss minimal inriktning mot Sjuksköterskor. Oftast prioriterar media andra yrkesformer som exempelvis Läkare.

Dra ditt strå till stacken! Tillsammans skapar vi ett media med fullt fokus endast på Sjuksköterskor.

 

Vi skapar nu en fokusgrupp/ kvalitetsråd för att utveckla SskWebben.se

Vi söker engagerade, intresserade och drivande Sjuksköterskor som vill bli en del av denna fokusgrupp.

Man kan engagera sig i SskWebben.se på många olika sätt. Antingen bli delägare som passiv investerare genom att köpa andel/ aktier i bolaget, bli delägare/ partner och anställd inom bolaget eller såklart söka jobb på SskWebben. Utöver detta startar vi nu en fokus och intressegrupp för att utveckla och kvalitetssäkra SskWebben.se.

Denna fokusgrupp träffas 2-4 ggr per år för att diskutera SskWebben och hur nätverket kan bli bättre. För att nätverket skall vara populärt och fungerande krävs såklart medlemmar och aktivitet, men utöver det krävs också att nätverket är attraktivt för besökare och kunder. Nätverket är privatägt och kommersiellt drivet vilket är viktigt för att behålla en oberoende, opolitisk och trovärdig profil.

Gruppen skall bestå av 4-10 Sjuksköterskor med olika erfarenheter och kompetenser.

 

Vi söker dig som är utbildad Sjuksköterska och:

  • Brinner för yrke Sjuksköterska och tanken på ett oberoende nätverk.
  • Är socialt utåtriktad och full av positiv energi.
  • Idéspruta och åsiktsmaskin.
  • Är entreprenöriell och initiativtagande.
  • Journalist eller nätverkare, bloggare etc.
  • Bor i eller kan ta dig till Stockholm ibland.
  • Har specialkunskaper inom visst område.

Stämmer allt eller mycket in på dig? Ansök idag!

Att vara med i gruppen kommer inte göra er rika. Dock utgår ersättning för resor samt att vi bjuder på tilltugg och annat trevligt om och kring dessa möten. Möjligheten till engagemang inom SskWebben ökar såklart för Sjuksköterskor i denna grupp. Utöver detta kommer man synas som medlem i kvalitetsrådet via en seriös presentation av rådet på sidan. Vara medlem i ett seriöst kvalitetsråd kan inverka positivt på din karriär 🙂

Bli en del av SskWebben kvalitetsråd!

Preliminär kickoff: Under mars/april (Vi lär känna varandra över en bit mat)

 

(För- efternamn)
(Vart du bor, jobbar, profession, ålder etc)

 

Preliminär kickoff: Under mars/ april  (Vi lär känna varandra över en bit mat)

 

 

 

 

 

Comments are closed.