Transmedica-logo

Transmedica erbjuder de bästa lönevillkoren

Du får samtidigt skattehjälp och stor professionell trygghet

Vikariat i attraktiva städer i Norge med goda bostadsförhållanden

 

  • Vi erbjuder de bästa lönevillkoren. Om lönen är viktig för dig kontaktar du oss så snabbt som möjligt. Vi betalar alltid för resor, bostad och yrkesförsäkring.
  • Vi erbjuder skattehjälp så att du slipper besvär. Det har varit många problem med skatter och vikariearbete utomlands. Dessa slipper du alltid när du samarbetar med Transmedica.
  • Vi ser till att du får ett vikariat. Vi kan erbjuda dig ett vikariat oavsett när du vill iväg under 2013. Du behöver inte gå och vänta på ett erbjudande. Vi har både korta och långa vikariat.
  • Vi får in akuta vikariat. Eftersom vi har en stor efterfrågan bör du kontakta oss så snabbt som möjligt. Många sjukhus har inkommit med förfrågan inför sommaren, bl.a. Arendal, Kristiansand, Trondheim, Førde, Stavanger, Akershus och Oslo.
  • Vi har bra bostäder nära sjukhusen, bland annat förfogar vi över en stor villa nära Akershus och nybyggda bostäder i Stavanger.
  • Du får en grundlig introduktion till din nya arbetsplats. Arbetsuppgifterna är i princip de samma som i Sverige.
  • Du kan göra en stor skillnad på ett sjukhus där dina arbetsinsatser kommer att uppskattas. Samtidigt kan du njuta av Norges enastående natur och få många positiva upplevelser.

 

Du måste kunna arbeta minst 5-6 dagar. Kontakta oss för mer information om lönearrangemang, skatt, arbetsförhållanden och inte minst möjligheterna till ett vikariat.

 

Om du vill ha löpande information om aktuella vikariat behöver du bara skicka oss ett e-postmeddelande med din kontaktinformation så sätter vi upp dig på vår mailinglista. Det är intet förpliktigande och innebär helt enkelt att du snabbt meddelas när det finns nya vikariat inom ditt område.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig.

 

Är du sjuksköterska kontaktar du Jette Hvolgaard Andersen på
+45 41 85 18 56 eller jha@transmedica.dk

Är du specialistsjuksköterska kontaktar du Mette Barrit på
+45 41 85 18 64 eller mba@transmedica.dk

 

Läs mer om oss på vår hemsida. Där hittar du också en länk till ansökan om godkännande i Norge

www.transmedicavikar.dk