Med förståelse för vårdens specifika behov, problem och möjligheter

Prime Care erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare.

Som konsult hos oss har du stor frihet att själv bestämma när och var du vill arbeta. Prime Care erbjuder dig en dynamisk organisation, där verksamheten präglas av personligt engagemang. Hos oss möter du nya utmaningar, arbetsmiljöer och människor som utvecklar dig både professionellt och personligt. Prime är en av få arbetsgivare som kan erbjuda veckolön. Detta är speciellt bra för dig som vill jobba extra inom vården.

Vi har avtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare, vilket gör oss till en mångsidig arbetsgivare. Du har därför många valmöjligheter att ta de uppdrag som passar just dig och din situation bäst.

Vi arbetar aktivt med att du som medarbetare skall känna att dina arbetsuppgifter är meningsfulla och stimulerande och vi ser ditt engagemang som vår främsta tillgång.

Vi erbjuder dig veckolön & friskvårdsbidrag

Tusentals potentiella arbetsgivare söker efter nya medarbetare i vår CV-databas. Registrera ditt CV >>

Prime har egna kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Göteborg. Våra tjänster inom bemanning, rekrytering och entreprenadverksamheter utförs över hela landet. Kontakta oss gärna per telefon, e-post eller brev enligt följande:

Efter kontorstid når du oss på följade jour nr

020-23 40 00                      Vård och omsorgstjänster
08-470 70 70                      Övriga tjänster

Stockholm

Arenavägen 47, 13trp, Box 10119
121 28 Stockholm-Globen
Växel 08-470 70 00
Fax 08-470 70 02
E-post: info@prime.se