Alla sjukhus och vårdavdelningar har unika behov. Vårt arbete är att tillgodose dem, snabbt och effektivt. Vi har arbetat med bemanning och rekrytering i många år och vet att nyckeln till framgång är att vara tillgänglig när du behöver oss.

 

Tfn:   08-505 808 60 Om oss
Mail:  info@firstmed.se Sjuksköterskeinfo
Webb:  http://www.firstmed.se/ Lediga jobb

 

Vi söker dig som vill lite mer

Med utgångspunkt från din erfarenhet, dina kunskaper och dina behov hittar vi vårdjobbet du letar efter. Genom våra goda kundkontakter får vi in spännande och utmanande uppdrag inom alla vårdgrenar för våra medarbetares räkning.

First Med erbjuder flexibla lösningar inom personaluthyrning, rekrytering och entreprenaduppdrag i vården mot både offentlig och privat sektor. Vi är specialiserade på kvalificerad vårdpersonal och bland våra medarbetare finns sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, läkarsekreterare och undersköterskor.

Är du intresserad av att bli en av oss? Hör av dig så berättar vi mer!

 

 

 

Malin Brolin
Affärsområdeschef
Tel: 08-505 808 61
Mob: 0736-56 96 40
malin.brolin@firstmed.se

 

 

 

Ulrika Larsson
Konsultchef
Tel: 08-505 808 64
Mob: 0704-33 64 99
ulrika.larsson@firstmed.se

 

 

FirstMed är en del av NGS Group

NGS är ett nischat bemanningsföretag inom vård, skola och förskola. Idag består vi av sju affärsområden som alla har tydliga synergier mellan varandra. Vi har ramavtal som täcker hela Sverige och Norge, med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö och Oslo. NGS är ledande på flera av de marknader vi verkar inom. Läs mer om NGS Group här >>