Sjuksköterskejobb för sjuksköterska som önskar jobb inom vård och omsorg.Attendo

Tfn:  08-586 252 00 Vision
Mail:  infocare@attendo.se Utvecklas hos oss
Webb:  www.attendo.se Lediga jobb

Vi på Attendo har ett viktigt och tydligt uppdrag: att varje dag ge bästa möjliga omsorg och service till de personer vi möter i vårt arbete. Det är i mötet med den enskilda personen som det avgörs om vi håller den höga kvalitet vi lovar.

Attendo är ett av Nordens ledande vård- och omsorgsföretag och vi arbetar med att utveckla vården och omsorgen för framtiden. Hos oss har du som sjuksköterska goda möjligheter att ta en aktiv del i vårt ständigt pågående utvecklingsarbete inom äldreomsorgen såväl som inom omsorgen för funktionshindrade och individ och familjeomsorg.

Attendo är ett växande företag och vi söker alltid efter sjuksköterskor som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. I gengäld erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö med en tydlig ansvarsfördelning och möjligheter till utveckling.

Se våra aktuella tjänster för sjuksköterskor här på SskWebben.se

Senaste Nytt från Attendo

[sil_rss:3:content:1]

 

 

Är du nyfiken på att börja jobba inom vård och omsorg och har en fråga till Attendo?
Skriv din fråga i kommentarsfältet nedan så skall vi på SskWebben försöka se till att ni får ett svar. Använd alias om ni vill vara anonym, men ange mailadress. Ingen kommer se er adress och vi meddelar ej er adress till arbetsgivaren.

Referens?
Arbetar eller har du arbetat för Attendo? Ställ upp som referens här och berätta lite om Attendo som arbetsgivare.
Maila bild på dig själv, namn samt en kortare text om arbetsgivaren till arbetsgivare@sskwebben.se

Visste du?
Som medlem i SskWebben får man alltid en present om man tar ett jobb/ uppdrag från någon av våra partners. Maila SskWebben vilket jobb du fått så skickar vi en present. Det kan vara allt ifrån en klocka till en iPad beroende på tjänst och partner. Maila jobb@sskwebben.se

tillbaka

Comments are closed.