Arisone Medic International AB

 

Arisone Log In – bokning av bemanningssjuksköterskor på nätet.

Vi har utvecklat ett nytänkande inom bemanning; en sjuksköterskeportal på internet -Arisone Log In. Sjuksköterskorna presenterar sin kompetens, vidareutbildning och yrkeserfarenheter. Själva nytänkandet är att vårdgivaren själv söker upp en sjuksköterska på Arisone Log In, kontaktar denne och bokar uppdraget. Välkommen att göra dig sökbar hos oss!

Intresseanmälan Sjuksköterskor »

Arisone Medic utvecklar innovativa koncept inom hälsa och sjukvård.
Vi vill gärna utveckla samarbeten med sjuksköterskor.

Arisone Log In – Effektiv Bemanningslogistik med sjuksköterskor »

 

Är du intresserad av Arisone Log In -ett Nytänkande inom Bemanning, läs mer i vår annons.
Är du intresserad av våra övriga koncept eller har egna idéer, kontakta oss här.

Se våra aktuella tjänster för sjuksköterskor här på SskWebben.se

 

Kontaktuppgifter

Mail: arisone@arisone.eu

Web: www.arisone.eu

Tel:  073-14 01 585

 

Sjuksköterskor om Arisone

”Arisone är ett mycket bra bemanningsföretag upprätthåller en fin kontakt med oss sjuksköterskor och om någon otydlighet uppstår känner man fullt stöd av Arisone. Det passar mig bra att ta extra arbetspass kväll, helg och även en del sommartid då jag arbetar i Elevhälsan. Arisone har även varit bra på att framhålla vår kompetens genom att erbjuda olika kurser som vi sjuksköterskor kan hålla i. Detta är inspirerande och gör att arbetet känns förnyande och utvecklande. ”, leg.Sjuksköterska.

”Att arbeta för Arisone har alltid fungerat väl för mig. Alltid klara besked och man kan nå någon på Arisone alltid. Lönen kommer som den ska. Känns väldigt tryggt och säkert att arbeta för Arisone!”, leg.Sjuksköterska.

”Jag arbetar för Arisone Medic som anställd och genom min enskilda firma med sjuksköterskeuppdrag i Sverige och Norge.
Det har alltid fungerat väldigt bra, tydlig snabb kommunikation, engagemang, flexibilitet och en stor lyhördhet för mina behov har funnits där. De finns alltid där för support ett telefonsamtal bort, via journumret, det ger trygghet.”, leg.Sjuksköterska.

”Tycker att hela upplägget med valfrihet, respekt, anonym web och kontaktnät för SSK är väldigt bra. Kommer att tipsa vidare SSK-vänner att höra av sig till dig. Trist att det ska vara svårt att slå sig in på marknaden, har jag möjlighet att lägga ett gott ord någonstans gör jag det absolut. Ett stort tack för din hjälp och lycka till, det har varit jättetrevligt när vi pratats vid.”, leg.Sjuksköterska.

”Vad det gäller min erfarenhet av Arisone Medic är den mycket bra. Håller löfte och inget strul med tider, löner och så vidare. Jag gillar raka puckar och ingen rundgång utan min kontakt har varit en och samma person. Jag har erfarenhet av andra bemanningsföretag som har den “gamla” sättet att erbjuda jobb. Arisones koncept är mycket bättre både för mig och arbetsgivaren. Jag har bara goda vitsord att säga samt att du gör ett jäkla bra jobb.”, leg.Sjuksköterska.

 

 

Visste du?
Som medlem i SskWebben får man alltid en present om man tar ett jobb/ uppdrag från någon av våra partners. Maila SskWebben vilket jobb du fått så skickar vi en present. Det kan vara allt ifrån en klocka till en iPad beroende på tjänst och partner. Maila jobb@sskwebben.se

tillbaka