Agito Nordic AB   

Tfn:   040- 601 13 00 Om oss
Mail:  info@agito.se Sjuksköterskeinfo
Webb:  http://www.agito.se/ Lediga jobb

 

Agito erbjuder dig som sjuksköterska uppdrag i både Norge och Sverige.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och flexibla sjuksköterskor. Hos oss har du möjlighet att arbeta  på kortare eller längre vikariat. Vi har uppdrag inom kommun, landsting och i den privata sektorn.

Ta kontakt med vår rekryteringsavdelning på 040- 601 13 60 för samtal kring just dina önskemål gällande arbetstider, inriktning på uppdrag etc. Vi har kontor i både Malmö och Stockholm.

 

Norden som arbetsplats

Vill du arbeta i Sverige, Norge, Danmark eller på Grönland kan Agito erbjuda dig spännande arbetsuppgifter.  Det är därför en bra idé att du redan idag registrerar dig hos oss  så kontaktar vi dig inom kort.

Intresseanmälan Sjuksköterska.

Agito är ett av Nordens största företag inom bemanning av långa och korta uppdrag för läkare och sjuksköterskor. Agito är ett av endast sex företag som är med på det rikstäckande avtalet i Norge för sjuksköterskebemanning. Därför kan vi erbjuda spännande uppdrag på alla offentliga sjukhus i Norge. Vi är dessutom representerade i samtliga fem danska regioner.

Vi har tillsammans med PriceWaterhouseCoopers säkerställt ett exklusivt startpaket för att hjälpa dig med de komplicerade reglerna som gäller vid arbete i annat land.  Detta gör att du kan fokusera helt på arbetet.

Vi förväntar oss att du utför ett professionellt arbete. I gengäld erbjuder vi en marknadsmässig lön, en god arbetsmiljö samt många intressanta jobb i hela Norden.

Välkommen till Agito!

 

 

 

 

 

 

Vi är medlem och auktoriserade via Almega Bemanningsföretagen.
Auktorisationen innebär en extra trygghet våra för kunder och medarbetare.

 

 

Är du nyfiken på mer information om Agito och deras verksamhet?
Skriv din fråga i kommentarsfältet nedan så skall vi på SskWebben försöka se till att ni får ett svar. Använd alias om ni vill vara anonym, men ange mailadress. Ingen kommer se er adress och vi meddelar ej er adress till arbetsgivaren.

Referens?
Arbetar eller har du arbetat för Agito? Ställ upp som referens här och berätta lite om Agito som arbetsgivare.
Maila bild på dig själv, namn samt en kortare text om arbetsgivaren till arbetsgivare@sskwebben.se

Visste du?
Som medlem i SskWebben får man alltid en present om man tar ett jobb/ uppdrag från någon av våra partners. Maila SskWebben vilket jobb du fått så skickar vi en present. Det kan vara allt ifrån en klocka till en iPad beroende på tjänst och partner. Maila jobb@sskwebben.se

tillbaka

 

 

Skriv din kommentar