Agila
250x100_ssk_24fps_01

 

Agila är ett bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård som bemannar med sjuksköterskor, läkare och socionomer i hela Sverige.

Vi hjälper våra uppdragsgivare med kompetent personal både för både kortare och längre uppdrag, baserat på hur deras behov ser ut. Som konsult för Agila väljer du att arbeta enstaka dagar, veckor eller för en längre period, allt enligt ditt önskemål. Agila har ett etablerat samarbete med flertalet landsting och kommuner samt ett stort antal av de privata aktörerna i hela Sverige.

Här kan du läsa med om lediga jobb som sjuksköterska hos agila

 

Personlig service

Vi tror på personlig service och bemötande. Så snart du som sjuksköterska kontaktar oss tilldelas du en personlig kontaktperson hos Agila som framöver kommer att sköta all kontakt med dig. Genom denna personliga kontakt lär vi snabbt känna varandra och lär oss på så sätt vad du värdesätter i ditt arbete och vad du har för önskemål.

Kollektivavtal

Agila har kollektivavtal vilket du omfattas av när du arbetar som sjuksköterska hos oss. Vi har valt att pensionssparande enligt ITP1 för alla våra sjuksköterskor vilket bland annat innebär att vi pensionssparar för dig från att du arbetar din första arbetade timme hos oss.

Lön/ersättning

Vi erbjuder en hög och konkurrenskraftig lön till sjuksköterskor, lönesättningen är individuell. De flesta av våra sjuksköterskor arbetar för Agila som anställd. Önskar du att arbeta som konsult via eget företag går det lika bra.

Som anställd har du möjlighet att få löneutbetalning upp till två gånger i månaden.

Kompetensutveckling

För att upprätthålla den höga kompetensen som Agilas sjuksköterskor besitter erbjuder vi årligen de sjuksköterskor som arbetar med oss kontinuerligt HLR-utbildning med certifierade instruktörer.

Vi erbjuder även kompetensutveckling i form av kurser och bidrag till studentlitteratur.

Kvalifikationer

Precis som vi ställer höga krav på de uppdragsgivare vars uppdrag vi förmedlar till våra sjuksköterskor ställer vi även höga krav på dig som sjuksköterska. Vår ambition är att alltid förmedla sjuksköterskor med goda kvalifikationer och vitsord. Vi arbetar målmedvetet för att hitta de uppdrag som passar just din kompetens under de specifika perioder du önskar arbeta.

Beredskapstelefon

Agilas beredskapssystem innebär att det alltid finns minst en person hos oss som är nåbar per telefon vilket gör att du alltid kan nå oss om det skulle uppstå akuta problem.
Vi finns därför alltid tillgängliga för alla typer av frågor, dygnet runt, 365 dagar om året och vi nås på telefonnummer 08-410 725 00.

Bostad och resor

Din kontaktperson hos Agila hjälper dig att ordna med bostad och resor vid uppdrag utanför hemorten. Fråga din kontaktperson om du önskar mer information om vilka regler som gäller vid arbete på annan ort. Vi besvarar här många frågor och funderingar gällande att arbeta via bemanningsföretag som sjuksköterska.